Visualisatie

Communicatie / Persoonlijke- en Teamontwikkeling / Visualisatie

‘Visualisatie is het vertalen van een gedachte naar een beeld’

Visualisatie in trainingen

Beelden zeggen meer dan woorden. Beelden maken inzichtelijk en begrijpelijk. Maar bovenal zetten beelden de creativiteit aan, nieuwe manieren van denken en geeft het andere inzichten! Visualisatie is dan ook een middel dat ik veelvuldig tijdens trainingstrajecten inzet. 

Leren en ontwikkelen, visualisatie, training, communicatie
Door middel van visualisatie, vooral door te tekenen, help ik zowel teams als organisaties om snel inzichtelijk te krijgen welke vraagstukken er spelen. Tekenen is namelijk relatief makkelijker dan praten. Het geeft zo iedereen de mogelijkheid om zijn of haar licht te laten schijnen op het vraagstuk. Welke meningen en bevindingen zijn er? Welke wijken af en waar zit de gemene deler? Uitgaand van deze vraagstukken stellen we samen de doelstellingen op. 

Hierdoor kunnen deze teams en organisaties snel en effectief de benodigde én gewenste beweging in gang zetten. Ik  teken zelf veel tijdens de trainingen. Ad hoc ter ondersteuning van de betreffende werkvorm, maar ook voorafgaand ter verduidelijking van het materiaal waarmee gewerkt wordt.

Wat mij betreft mag er meer getekend worden!

Materiaalontwikkeling

Naast het visualiseren in trainingen, voeg ik graag waarde toe aan het materiaal waarmee geleerd wordt. Wil je jouw materiaal een boost geven en net even iets minder standaard vormgeven? Laat het mij weten! 

Training zakelijk tekenen Training visualisatie Training zakelijk tekenen

Check-in, Small Learning, communicatie training Communicatie, training Check-in, Small Learning, communicatie trainingVisuals, check-in kaarten, training, communicatie

Zakelijk tekenen, communicatie