Over minketraining

Communicatie / Persoonlijke- en Teamontwikkeling / Visualisatie

‘Enthousiast, vol energie, luisterend, coachend, met een scherp observatievermogen en veel humor is hoe je mij herkent als trainer en adviseur. Iedere dag weer.’

Ik ben Minke Weenink en al meer dan 15 jaar werk ik als trainer in commerciële organisaties. Dagelijks  mag ik mij bezighouden met leren en ontwikkelen. Hoe mooi is dat. Van zowel het voeren van ontwikkel adviesgesprekken, het ontwikkelen van maatwerktrajecten als het geven van trainingen. Beweging is waar het mij om gaat. De beweging die leidt tot verandering.

Ik word blij van de verandering die in gang wordt gezet in een adviesgesprek. Blij van de minke training, communicatie, visualisatie, training
verandering die in gang is gezet bij deelnemers na een training en in het bijzonder super happy van het resultaat dat deze verandering met zich meebrengt. Kortom; het resultaat voor zowel de organisatie als het individu.

Daarnaast geloof ik als trainer dat leren en ontwikkelen aan de ene kant een grote eigen verantwoordelijkheid in zich heeft, er lef nodig is, maar aan de andere kant ook dat ondersteuning door omgeving een must is, want leren en veranderen doet namelijk af en toe pijn. Bovendien geloof ik dat leren leuk moet zijn.

Bij ondersteuning van de omgeving gaat het om de rol van de leidinggevende, maar ook om vertrouwen en het op de juiste manier gefaciliteerd worden. Zo haal je het maximale uit het leren en ontwikkelen. Succes moet hierbij natuurlijk gevierd worden.

De focus van minketraining is:

  • Communicatie (verhoging salesresultaten, klantbeleving en klanttevredenheid)
  • Leiderschap en Persoonlijk Leiderschap
  • Persoonlijke- en teamontwikkeling (o.a. DISC en Proceskunde)
  • Visualisatie (‘Tekenen Maar! zakelijk tekenen’ en materiaalontwikkeling)

Tijd voor beweging? Neem contact met mij op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Spreek je snel!

trainingen m.b.t. communicatie, persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling en DISC, door Minke Weenink